|
|
lpmorpheus |
|
 Baby Member 
Time Online: 3 óra 25 perc
|
Helló! Az SG.HU-n olvastam, hogy ingyen letölthető az Egon & Dönci című animációs filmetek, viszont a HD verzió még nem érhető el, amire nekem lenne szükségem.  Gondolom a szerverek kapacitása miatt van ez, viszont nem értem, hogy miért nem tesztek ki BitTorrent és ED2K linkeket, amíg ez a probléma meg nem oldódik? Nagyon kíváncsi vagyok már a filmre, de FullHD alatt nem adom!  Jut eszembe, WMV helyett/mellett nem lehetne még egy X264 kódolást is kirakni?  |
|
|
|
|
|
mathgery |
|
|
Time Online: 13 óra 19 perc
|
Szia Ipmorpheus! A HD verzió nem a serverkapacitás miatt nem elérhető, hanem sérült volt a file és nem akartuk, hogy valaki fölöslegesen letöltse. A probléma a napokban orvosolva lesz, nézz vissza 1-2 nap mulva. a Bittorrent ls ED2K link azért nem játszik nálunk, mert az oldal reklámjaiból van bevételünk, szóval Nekünk fontos, hogy innen legyen letöltve, ezért lehetett ingyenes. Ha van még kérdésed írj! Üdv! |
|
Bejelentkezve |
|
|
|
|
lpmorpheus |
|
 Baby Member 
Time Online: 3 óra 25 perc
|
Ha már újra kell kódolnotok, akkor egy X264 encode nem fér bele?  Addig is türelemmel várom a végeredményt! |
|
|
|
|
|
mathgery |
|
|
Time Online: 13 óra 19 perc
|
Folyamatosan bővülünk, úgyhogy látogass vissza!!!  |
|
Bejelentkezve |
|
|
|
|
Ramik |
|
Baby Member 
Time Online: 46 perc
|
Sziasztok ! Sajnos nem tudom letőlteni az 1080p verziót. Van ennek valami oka? 720p verziót sikerült letötenem de a FullHD-ra lennék igazán kiváncsi. Sok sikert az oldalhoz, profi munka. Megérdemlitek hogy terjesszük az oldalatokat. |
|
|
|
|
|
asuka |
|
Baby Member 
Time Online: 15 perc
|
Udv! turelemmel vartam a hd 720 megjeleneset, de sajnos csalodnom kellett. a 3125MB elore kijelzett letoltesbol csak 2048MB lett. probaltam FF-al es FG-el is de az eredmeny ugyan az. nem jon le a fajl. nalam lehet a hiba, vagy a szerver esetleg a fajl a hibas? help, plesae... big bagaboom...  |
|
|
|
|
|
Ramik |
|
Baby Member 
|
Üdv Asuka ! Nekem sikerült tegnap letőltenem 720p működő verziót, a szerveren minden rendben lehet. (Valóban 3125MB) Mai nappal letöltöttem az 1080p verziót is Nálam a titok nyitját abban látom, hogy telepítettem a FireFox 3-at az simán lekepta a mind a két fájlt. Neked is sok sikert |
|
|
|
|
|
kodirado |
|
Baby Member 
Time Online: 1 óra 10 perc
|
Sziasztok!
Én a VIDEO_TS.zip (DVD verzio) és az ED_filmzene_51_DVD_image.zip (filmzene) fájlokkal járok úgy, hogy a FlashGet 99%-nál megáll a letöltéssel. Feltettem a Firefox 3-t és valaki említette még a DownThemAll letöltésvezérlőt hozzá. 98%-nál ott sem megy tovább (DVD), a zene pedig el sem idul "Szerver hiba" üzenettel. Pár apró dolgot le tudtam tölteni. Tud nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm! (Tudom, ez nem pont HD-s dolog, de talán itt nagyobb élet van mint máshol) |
|
|
|
|
|
Ramik |
|
Baby Member 
|
Szia kodirado ! Probáld meg DownThemAll letöltésvezérlő nélkül. Én is telepítettem a DownThemAll letöltésvezérlőt, de én nem éltem a fekínált lehetöséggel. Sima mentést választottam, és simán lejöttek a fájlok. A DownThemAll letöltésvezérlővel nem is próbáltam, nem tudom milyen sikerrel járnék!
Sok szerencsét
|
|
|
|
|
|
akosgergely |
|
|
Time Online: 58 perc
|
Udv! turelemmel vartam a hd 720 megjeleneset, de sajnos csalodnom kellett. a 3125MB elore kijelzett letoltesbol csak 2048MB lett. probaltam FF-al es FG-el is de az eredmeny ugyan az. nem jon le a fajl. nalam lehet a hiba, vagy a szerver esetleg a fajl a hibas? help, plesae... big bagaboom... 
Szia, Az, hogy 2048 MB a vegeredmeny az nagyon erdekes milyen filerendszert hasznalsz? milyen op rendszert ? |
|
|
|
|
|
asuka |
|
Baby Member 
|
Szia,
Az, hogy 2048 MB a vegeredmeny az nagyon erdekes
milyen filerendszert hasznalsz? milyen op rendszert ?
Szia, Firefox 2.x van fenn. probalta flashGet el is azzal is ez lett az eredmeny. a File rendszer NTFS es XP pro ENG. most megproszalom az IE7. kivancsi leszek o mit dob... |
|
|
|
|
|
asuka |
|
Baby Member 
|
Megnezve. helyzet változatlan. ott is elszáll. most a dolgozóból téptem le. ott bezzeg lejött. ebből azt következtetem, hogy nálam lesz a hiba. de hol? hmmm... aszem ma estémet a gépem ujratelepítésével töltöm.  |
|
|
|
|
|
asuka |
|
Baby Member 
|
megoldva. nem kellett ujrahuzni. egy programnak koszonhettem...  |
|
|
|
|
|
s_muffin |
| 2008. Augusztus 5, 3:29pm |
|
Baby Member 
Time Online: 21 perc
|
Sziasztok! Nagyon jó ez az ingyen letöltés! A film is nagyon jó lett! Köszönök mindent! Hírdetem is a lapotokat a myvip klubbomba!
Na szóval az lenne a kérdésem, hogy mikor lesz fent az Egon & Dönci 1080p BLU-RAY formátumban?Mert van blu-ray íróm és kiszeretném írni!
Tényleg nagyon jó az oldal és ezer kösz mindent! Várom a választ! |
|
|
|
|
|
wzoli |
| 2008. Szeptember 24, 12:00pm |
|
Baby Member 
Time Online: 1 perc
|
Sziasztok!
Én is a Blu-ray verzióra várok már jó ideje... Sajnos mindig a "Hamarosan..." fogad... Számíthatok még arra hogy valamikor lesz?
Üdv Zoli |
|
|
|
|
|
|