Üdvözöljük, vendég.
Jelentkezzen be, vagy regisztráljon.
Egon & Dönci HD Letöltés

kommuna.org forum (fejlesztés alatt)    Egon és Dönci    Film  ›  Egon & Dönci HD Letöltés Moderátorok: tako, mathgery
Jelenleg ezt olvassa:
Nincs tag és 4 vendég

Egon & Dönci HD Letöltés  (Eddig 9,714 olvasás) Print Print Thread
2 Pages « 1 2 Minden Recommend Thread
kisbubus
2009. Április 18, 6:29pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 1 perc
Sajnos ez a HD nem igazi HD   Ez átverés, a full Hd is 4 giga körül van, meg a sima dvd-s is 4 giga körül van. Meg be is kockásodik néha, mintha valami tömörített HD lenne, szóval nem igazi HD
Bejelentkezve Offline
Válasz: 15 - 18
novarobot
2010. Szeptember 14, 4:11pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 1 óra 3 perc
Sziasztok.

Tudomásom szerint ingyenesen és LEGÁLISAN is elérhető a film + néhány extra textúra meg háttér stb... a filmből.
Sajnos nincs meg az Egon & Dönci és nem is láttam még, nagyon szeretném megnézni, és az extrákra is kíváncsi lennék.

Minden link az interneten erre az oldalra vezet: http://www.kommuna.org/egon_and_donci/hu/index.html de nekem nem jelenik meg az oldal, érdeklődnék hogy mi lehet a hiba, és esetleg nem tud valaki egy alternatív letöltési forrást? vagy hogy hol lehetnem megvásárolni a film lemezét az extrákkal? A full HD érdekelne, ha végkép nem lehet letölteni akkor, mivel blu ray olvasóm nincs több DVD-n megvásárolnám valamilyen jelképes összegért (1000HUF körül).

Köszönettel: Novarobot (e-mail címem: novarobot@citromail.hu)
Bejelentkezve Offline
Válasz: 16 - 18
novarobot
2010. Szeptember 14, 4:45pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 1 óra 3 perc
Sziasztok.

Tudomásom szerint ingyenesen és LEGÁLISAN is elérhető a film + néhány extra textúra meg háttér stb... a filmből.
Sajnos nincs meg az Egon & Dönci és nem is láttam még, nagyon szeretném megnézni, és az extrákra is kíváncsi lennék.

Minden link az interneten erre az oldalra vezet: http://www.kommuna.org/egon_and_donci/hu/index.html de nekem nem jelenik meg az oldal, érdeklődnék hogy mi lehet a hiba, és esetleg nem tud valaki egy alternatív letöltési forrást? vagy hogy hol lehetnem megvásárolni a film lemezét az extrákkal? A full HD érdekelne, ha végkép nem lehet letölteni akkor, mivel blu ray olvasóm nincs több DVD-n megvásárolnám valamilyen jelképes összegért (1000HUF körül).

Köszönettel: Novarobot (e-mail címem: novarobot@citromail.hu)
Bejelentkezve Offline
Válasz: 17 - 18
user2011
2011. Január 15, 11:31pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 24 perc
sziasztok en mar lattam ezt filmet es hat nagyon tetszett foleg a fiaimnak ok aztan vegig kacagtag az egeszet.az lenne a kerdesem hogy hogyan tudnam letolteni 1080p full HD-ban?nem tudom miert nem talalom a letoltes helyet kerlek segitsetek.

koszi elore is.
Bejelentkezve Offline
Válasz: 18 - 18
2 Pages « 1 2 Minden Recommend Thread
Print Print Thread

kommuna.org forum (fejlesztés alatt)    Egon és Dönci    Film  ›  Egon & Dönci HD Letöltés