|
|
alphard |
|
Baby Member 
Time Online: 24 perc
|
Csak pár javaslatom, kérdésem lenne.
Én is letöltöttem a HD felbontású változatót, de az sérült volt. CRC32 ellenörző számót nem lehetne majd kiírni mindegyik letöltés mellé ha a szerveren is jó váltózat lesz? WMV és DIVX melett X.264 vagy H.264 HD anyagokhóz, meg PC változatnál is? Mobil változatból többféle felbontásban és minőségben? IPOD, PSP, stb? (No meg MP4 és nem 3GP)
Köszönet, hogy ingyen elérhetővé tettétek! (Alig várom, hogy a hibátlan HD változat felkerüljőn a szerverre.) |
|
|
|
|
|
lpmorpheus |
|
 Baby Member 
Time Online: 3 óra 25 perc
|
Pár általad is feltett kédésről ebben a threadben már volt szó, de titkolóznak: http://www.kommuna.org/forum/m-1212409023/s-new/#num3! 
Idézve alphard
CRC32 ellenörző számót nem lehetne majd kiírni mindegyik letöltés mellé ha a szerveren is jó váltózat lesz?
+1 Tényleg nem ártana mindenhez legalább egy MD5 checksum!  |
|
|
|
|
|
juliusbond |
|
Baby Member 
Time Online: 22 perc
|
Gyenge WIFI-s internetem van, állandóan megszakad a letöltés. Nem lehetne valahogy letöltés vezérlővel tölteni ? A bittorrentre sajna hamar ki fogják rakni a filmet, szóval ez a reklám nézegetési lehetőség sem ösztönzi nagyon az embereket, hogy innen töltsenek (igaz, hogy bittorrentről szakadozás ellenére is tudnék tölteni...  ) Illetve talán egy "donate" funkció is jó lehetne...ha van számlaszámotok, akkor szívesen átutalok egy DVD-nyi árat  |
|
|
|
|
|
juliusbond |
|
Baby Member 
|
Valahogy sikerült elindítanom letöltés vezérlővel is, de ugyanott vagyok, mert a szerver nem támogatja a "folytatást", azaz ha megszakad, akkor azzal is előlről kell kezdeni. Illetve nem lehet több szálon tölteni. (Ez még nem is zavarna, van időm  ) |
|
|
|
|
|
lpmorpheus |
|
 Baby Member 
|
Valahogy sikerült elindítanom letöltés vezérlővel is, de ugyanott vagyok, mert a szerver nem támogatja a "folytatást", azaz ha megszakad, akkor azzal is előlről kell kezdeni.
Nekem tökéletesen működött a folytatás a Mozilla Firefox-ba ágyazott DownThemAll! nevezetű kiegészítővel. |
|
|
|
|
|
chmtx |
|
Baby Member 
Time Online: 9 perc
|
Mennyi egy dvd-nyi ár? 100 forint, vagy 1.000 forint? |
|
|
|
|
|
juliusbond |
|
Baby Member 
|
Mennyi egy dvd-nyi ár? 100 forint, vagy 1.000 forint?
spéci meg lehet venni a DVD-t boltban 1900 forint-ért...már bettem a kosárba, csak vártam még további filmekre. |
|
|
|
|
|
juliusbond |
|
Baby Member 
|
Nekem tökéletesen működött a folytatás a Mozilla Firefox-ba ágyazott DownThemAll! nevezetű kiegészítővel.
Izgalmas a játék...bár azt hiszem én is megvárom a HD verziót...olyan filmem még úgy sincs  Bár nem tudom hol fogom tárolni... gondolom egy CD-re nem fér rá  |
|
|
|
|
|
lpmorpheus |
|
 Baby Member 
|
Bár nem tudom hol fogom tárolni ... gondolom egy CD-re nem fér rá. 
A CD-re biztos, hogy nem fog ráférni, de mivel az animációs filmek meglehetősen jól tömöríthetőek, így a 720P-s verzió szinte biztos, hogy rá fog férni egy DVD-re (DVD5), az 1080P-s kivitel pedig maximum egy DL DVD-nyi (DVD9) helyet foglalhat. |
|
|
|
|
|
Karalabe |
|
Baby Member 
Time Online: 4 perc
|
Pár általad is feltett kédésről ebben a threadben már volt szó, de titkolóznak: http://www.kommuna.org/forum/m-1212409023/s-new/#num3!  +1 Tényleg nem ártana mindenhez legalább egy MD5 checksum! 
Ha már checksum, akkor legyen SHA1... az utóbbi időben mindenhol térnek át erre... megbízhatóbb.  |
|
|
|
|
|
|