|
|
nlite |
|
Baby Member 
Time Online: 26 perc
|
Hékás... ezt most mi? most töltöm... Oké hogy Egon és Dönci, meg ingyenes, eddig tiszta.... Elég információ szegény a weboldal... Gondolom ez csak neten tekinthető meg.... Egy minimális tartalmat is irhatnátok valahova... meg hogy kik a készítők, vagy valami marketingje azért lehetne  mindenesetre töltöm, kiváncsi vagyok nagyon. Egyúttal már akkor ez a topik a nézői vélemények számára is nyílt... |
|
|
|
|
|
mathgery |
|
|
Time Online: 13 óra 19 perc
|
Héló nlite! További infó az egon és dönciről: http://www.egonanddonci.com/index_hun.htmlNem csak neten tekinthető meg, amit itt találsz, a látogatási feltételek mellett (lásd: főoldal jobb lent), szabadon felhasználható EGYÉNI CÉLRA!!!Úgyhogy tölts minent bátran  Az oldal folyamatosan bővül tartalommal, minden esetleges kérdést próbálunk orvosolni, és egyben várjuk az ötleteket, hogyan lehet még jobbá tenni az oldalt! |
|
Bejelentkezve |
|
|
|
|
nlite |
|
Baby Member 
|
na kezdek tisztában lenni a dolgokkal  De az Avi verzió letöltése után inkább úgy döntöttem énis megvárom azt a HD verziót  |
|
|
|
|
|
chmtx |
|
Baby Member 
Time Online: 9 perc
|
Én sajnos nem fogom itthon HD-ban nézni, mert olyan szutyok a netem, hogy az életem rámenne. Viszont mindenkinek terjeszteni fogom az infót, mert ilyen azért nem csak itthon, de mondjuk a világon se nagyon van sehol...  |
|
|
|
|
|
chmtx |
|
Baby Member 
Time Online: 9 perc
|
Mondjuk az lehet, hogy jó lenne, ha a legutolsó hozzászólás lenne legfölül. Akkor nem kéne tekerni a képernyőt a frissekért. Vagy le vagyok maradva? Ez már nem trendi?  |
|
|
|
|
|
nlite |
|
Baby Member 
|
a fórumok 99,9%-ában ez a megoldás használatos...  |
|
|
|
|
|
endi |
|
Baby Member 
Time Online: 5 perc
|
Sziasztok! Nekem nagyon tetszett az Egon és Dönci! Sokan kritizálják, hogy szinte nincs sztori, hogy nem pörgős... Miért kéne mindennek a most divatos sablonokat követnie? Engem elbűvölt. Ha elkezdem nézni, nem bírom abbahagyni újra és újra.  Ilyen pedig csak az igazán nagy filmekkel szokott nálam lenni... Szóval gratula és sok sikert! |
|
|
|
|
|
Ghost23 |
|
Baby Member 
Time Online: 2 perc
|
Sziasztok!
A mobilra szánt videó *.3gp formátumban nem működik, hibásnak jelzi a file-t. Nézzetek rá!
Nokia 6500 slide
üdv, Ghost23 |
|
|
|
|
|
mathgery |
|
|
Time Online: 13 óra 19 perc
|
Igen tudunk róla, dolgozunk a probléma megoldásán, a sok egyidejű letöltés miatt van, orvosolva lesz... A problémáért elnézést kérünk! |
|
Bejelentkezve |
|
|
|
|
sesef |
|
Baby Member 
Time Online: 12 perc
|
Kedves feltöltök!
Meg szeretném köszönni a lehetőséget, hogy elérhetővé tettétek a letöltést! Viszont az mégiscsak átvágás: - letöltöttet a VTS verziót (hibás a ZIP csomag), leöltési idő kb. 1 óra. - No jólvan megpróbáltam letölteni az ISO változatot, sajnos ezt is hibásnak írta ki, a Firefox, letöltési idő 1 óra 10 perc!
Hol van az oldalról sugárzó profizmus, így csak bosszús felhasználókat fogtok magatoknak szerezni, nem pedig "RAJONGÓKAT".
Tisztelettel: egy volt "RAJONGÓ"-juk sefsef
|
|
|
|
|
|
adyhun |
|
 Baby Member 
Time Online: 2 óra 34 perc
|
Kedves sesef!
Nem szeretnénk, ha emiatt elfordulnál az oldaltól. Sajnos ideiglenesen le kell lőnünk az oldalt, mert a többezer egyidejű letöltéstől teljesen megbízhatatlan lett a szerverünk!
Bocs, és kérünk gyere vissza később! |
|
|
|
|
|
kodirado |
|
Baby Member 
Time Online: 1 óra 10 perc
|
Sziasztok!
Van egy kis problémám. A FlashGet 99%-ig letöltötte a "VIDEO_TS.ZIP" file-t és nem folytatja tovább, nem fejezi be. Így jártam az "ED_filmzene_51_DVD_image.zip" esetében is. 99%. Segítségeteket előre is köszönöm!
(Ennek ellenére le a kalappal és még egyszer köszönöm) |
|
|
|
|
|
szaby |
|
Baby Member 
Time Online: 16 perc
|
Sziasztok! Nagyon nagy Grat a filmhez! Az oldal szvsz király, mindenki lepetézik amikor ránéz a mobilomra és Egon vigyorog rá vissza...  Remélem lesz tovább! |
|
|
|
|
|
ddBiker |
|
Baby Member 
Time Online: 4 perc
|
Kösz mindent srácok!!! |
|
|
|
|
|
Perec |
| 2008. Augusztus 11, 3:11pm |
|
Baby Member 
Time Online: 5 perc
|
Hali! 3.Xra szedtem le az Egon és Dönci Video_TS.ZIP-et és a winzip 3.Xra mondja hogy hibás fájl. NA mondom 4.Xerre már a DISC formátummal próbálkouzom, a reklámot frankón le meg is nézem, a hiba ezután jön, az explorer reklamál hogy nem jeleníthető meg a honlap. JUJJJ!!!! Iylenkor mi van? vagy csak a reklámok nézegetése a cél?  |
|
|
|
|
|
|