Üdvözöljük, vendég.
Jelentkezzen be, vagy regisztráljon.
Általános topik

kommuna.org forum (fejlesztés alatt)    Egon és Dönci    Film  ›  Általános topik Moderátorok: tako, mathgery
Jelenleg ezt olvassa:
Nincs tag és 4 vendég

Általános topik  (Eddig 2,414 olvasás) Print Print Thread
2 Pages « 1 2 Minden Recommend Thread
endi
2008. Augusztus 16, 9:35am Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 5 perc
A CGTalk.com-on nyithatnátok egy topikot erről a letöltési lehetőségről! Az a leglátogatottabb cg oldal, gondolom ismeritek. Szerintem az se gond hogy üzleti célú a letöltés, hiszen szerintem ilyen még nem volt hogy teljes filmet le lehessen tölteni. Meg amúgy is.
Bejelentkezve Offline
Válasz: 15 - 18
cardinal
2008. Szeptember 18, 6:54am Report to Moderator Report to Moderator

Baby Member
Time Online: 15 perc
A film és a hozzá kapcsolódó kezdeményezés remek, egyetlen apróság zavar mindössze: lehet, hogy ez csak az én ízlésem, de nekem kicsit sok a kameramozgás, borzasztóan sokat forog-pörög a kamera. Elképzeltem, hogy ugyanezt moziban, szélesvásznon kellene megnéznem, valószínűleg a 10. percben elkezdenék hányni. De lehet, hogy már egy nagyobb képernyőn is jelentkezik a hatás. Ettől függetlenül maximális tisztelet a készítőknek.
Bejelentkezve Offline
Windows Live Messenger WLM Válasz: 16 - 18
Ninive
2009. November 20, 6:11pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 47 perc
Sziasztok! Én tegnap letöltöttem a filmet, el is kezdtem nézni, de egy 30perc után nincs tovább. A lejátszón 1órás
időtartam van kiírva, de ha beletekerek visszaugrik az elejére. Pc-an akarom megnézni, wmv formátumban töltöttem le. Most töltöm újra. Gőzöm sincs,hogy mi lehet a gond. Valami tipp esetleg? Előre is köszönöm!
Bejelentkezve Offline
Válasz: 17 - 18
andras@mk
2010. Február 27, 4:56pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 31 perc
Halló

Igen érdekelne a film, mert csak jót hallottam eddig róla. (És mert magyar.) Csak sajnos a letöltés nálam valamiért nem megy. A hirdetői reklám szürke ablaka előjön, de soha nem indul el a reklám. (Kb. 10 percig bírtam a várakozást idegekkel.) Próbáltam IE8 és FF3.6 böngészővel is. Bővítmények nincsenek letiltva.
Bárkinek valami okos ötlete?
Köszönöm előre is.

Szép napokat.
Bejelentkezve Offline
Válasz: 18 - 18
2 Pages « 1 2 Minden Recommend Thread
Print Print Thread

kommuna.org forum (fejlesztés alatt)    Egon és Dönci    Film  ›  Általános topik