Üdvözöljük, vendég.
Jelentkezzen be, vagy regisztráljon.
Tartalom és köszönet

kommuna.org forum (fejlesztés alatt)    Egon és Dönci    Film  ›  Tartalom és köszönet Moderátorok: tako, mathgery
Jelenleg ezt olvassa:
Nincs tag és 4 vendég

Tartalom és köszönet  (Eddig 1,529 olvasás) Print Print Thread
1 Pages 1 Recommend Thread
akos
2008. Július 6, 3:51pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 8 perc
Sziasztok!

Ezúton is gratulálok a filmhez. Nagyon szeretem, tartalmasnak tartom. Nagyon örülök a letöltési lehetőségnek is, ennek ellenére mevettem DVD-n, így érzem teljesnek.

Üdv és szép napot,

Ákos
Bejelentkezve Offline
Adasi
2008. Július 8, 5:27pm Report to Moderator Report to Moderator

Baby Member
Time Online: 14 perc
Nagyon tetszik a film!
Erre az alkotásra a PIXAR is büszke lenne!

Nagyon jó ötleteket fedeztem fel benne és óriási poénokat, pl. a gyorsított felvétel, vagy önindítós űrhajó, stb.

Gratulálok!

Remélem még sok hasonló alkotásra lesz kedvetek és pénzetek!

Üdv!
Szilárd
Bejelentkezve Offline
Válasz: 1 - 11
mathgery
2008. Július 8, 11:51pm Report to Moderator Report to Moderator

Board Moderator
Time Online: 13 óra 19 perc
Köszönjük szépen, jólesik a biztatás minden körülmények között!!!!!

üdv:

mathgery
Bejelentkezve
Site Site ICQ ICQ YIM YIM Windows Live Messenger WLM Skype Skype Válasz: 2 - 11
pyroman
2008. Július 13, 3:47pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 23 perc
Hatalmas!!! Az ötletek, kivitelézés(modellezés, texturázás). A karakterek is hihetetlenül szellemesek és személyiségükhöz 100%-osan illő animáció, nonverbális kommunikáció. Végre humán értékek!!! Remélem az első azért ingyenes, hogy a második is megszülessen! Azért már igenis tessék pénzt kérni. Nem tudom hányan dolgoztatok a filmen és hány render óra volt ezzel, de tényleg óriási stúdiókat megszégyenítő alkotás. Erről még hosszú sorokat tudnék regélni, hogy mi tetszik benne, de meg kell nézni!!!

Zeneileg: It rocks!!!! Mindig fedi az adott jelenet hangulatát, tényleg semmi gagyizás. Sok zenei stílust átfed, de mondhatjuk, hogy aki a zenét szereti az nem a sílusokat hallgatja, hanem, hogy minden szám "spirit"-ből írták és ettől lehengerlő. Very nice és powerful !!! Gratula a zenészeknek is, nagyon viszi a story-t!

Igazi pszichedelikus sci-fi rajzfilm, talán a "zizi bolgyó titka" hangjáték ringatott meg ennyire utoljára ilyen téren, csak akkor 6 éves voltam

Hajrá a folytatáshoz!!!!!!!
Bejelentkezve Offline
Válasz: 3 - 11
Akos24
2008. Július 16, 11:17am Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 5 perc
Sziasztok!

Eddig még nem néztem meg a filmet, de most azthiszem itt az ideje. Nagy köszönet azért hogy ingyenessé tettétek nekünk, és mégnagyobb azért, hogy több minöségben is. Én személyszerint a HD-t részesitem elönyben, de a többi is biztos remek lett   
Mégegyszer köszönet érte, és ha tudtok készitsetek még ilyet  
Bejelentkezve Offline
Válasz: 4 - 11
csbi
2008. Augusztus 13, 7:14pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 15 perc
Köszönöm,hogy letölthetem.Moziban sajnos nem tudtam megnézni,mivel Nagykanizsán már 2 éve nincs mozi.Az oldalon láttam a támogatási lehetőségeket.Az átutalás bonyolult nekem,meg körülményes,de 1 smst biztosan elküldenék,ha lenne ilyesforma támogatás és gondolom sokan vannak azért igy,bár gondolom,a legtöbb összeg csak a telefonos szolgáltatókat gazdagítja.
Olvastam a neten,hogy a mozikban nem nagy volt az érdeklődés,sajnálom,pedig jól megcsinált és aranyos mese több figyelmet érdemelne. Hát ennyit alkartam,Sok sikert kívánok a jövőben
Bejelentkezve Offline
Válasz: 5 - 11
kasmat
2008. Október 3, 3:04pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 3 perc
Lehetne egy kérésem a tartalommal kapcsolatban?
Fel tudnátok rakni a filmet iPod változatban, mert már sajna elég rég óta csak egy várj még... felirat van ott mellette és nekem az ipodos kéne
Bejelentkezve Offline
Válasz: 6 - 11
Locutus
2008. Október 29, 11:55pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 4 perc
Noshát. Elősször is, a film fantasztikus! Letöltöttem a legkisebb felbontásban, majd miután felszedegettem a padlóról az államat, ami a grafikai megvalósítás láttán esett le oda, eltipliztem és megvettem a dvd-t.
Nekem nagyon bejött a film, úgy ahogyan van. Nem volt bajom a szereplők beszéd helyetti gügyögésével, amit sok helyen negatívumként említettek. Sem a viszonylag egyszerű sztorival.
Elkezdtem nézni, és 10 perc után azt vettem észre, hogy visz a hangulat! Ennek a filmnek lelke van!  
Lealáz sok Disney, Pixar megagiccset. A zene szintén telitalálat!
Köszönöm nektek, hogy visszaadtátok a magyar alkotókba vetett hitemet, amit ama bizonyos második (szerencsére nem lett az első) magyar 3d-s rajzfilm megtekintése veszejtett el belőllem.
Remélem nem hallgattok senki másra magatokon kívül, és megmaradtok az Egon és Döncivel megkezdett úton.
Sok szerencsét a további munkához, tuti vevője leszek minden filmeteknek!  
Bejelentkezve Offline
Válasz: 7 - 11
Melodyland
2009. Augusztus 20, 11:06am Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 9 perc
Sziasztok!

A mai délelőttünk egy átlagos reggelnek indult,mígnem 40 éves férjem az Rtl Klubon egy animációs filmre lett figyelmes... Tátott szájjal ültünk a képernyő előtt,és álmélkodtunk,h.ilyen létezik????Ráadásul mikor a neten rákattintottam a címre,és kidobta,h.magyar REMEKMŰ,akkor végképp behaltunk.Uraim és Hölgyeim:Minden elismerésünk a Tiétek!!!Le vagyunk nyűgözve!Fantasztikus,amit alkottatok,és reméljük,h.lesz folytatása!!!Sajnos a mozivetítésről lemaradtunk,de megpróbáljuk majd bepótolni,ha lehet vmikor!

További sok sikert kívánunk,és még egyszer GRATULÁLUNK a filmhez!!!A Melodyland zenekar
Bejelentkezve Offline
Válasz: 8 - 11
Ingrid
2009. Augusztus 20, 6:10pm Report to Moderator Report to Moderator
Pöltl Ingrid, Szeged
Baby Member
Time Online: 13 perc
TELJESEN UGYANÍGY ÉRZEK, MINT MELODYLAND.

AZT HITTEM AMERIKAI RAJZFILM AUG.20-ÁN, AZTÁN MAGYAR.

SZERETNÉK KAPCSOLATBA KERÜLNI AZ ALKOTÓKKAL, MERT FANTASZTIKUS EMBEREK LEHETNEK!!!

Bejelentkezve Offline
Válasz: 9 - 11
kuvahara
2009. Augusztus 20, 9:14pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 19 perc
Szevasztok alkotók és mindenki!
Emlékszem a film reklámjaira. Azt hittem akkor, valami francia vagy efféle rajzfilm, valami hülyeség. Nem érdekelt. Klassz a Shrek, meg a többi, de egy idő után mindegyik 3D mozi egyforma, hiszen nagyjából ugyanazokkal az eszközökkel operálnak. Tévét se nézek, teljesen véletlenül kapcsoltam be augusztus 20-án a tévé modemet.
Hát emberek... Én ilyet még nem láttam. Magam is 3D-zek, tudok meg láttam pár dolgot, de hogy ilyen dolgokat valaki itten megcsinál... Először is: azt nem elég mondani, hogy technikailag lenyűgöző (kíváncsi lennék, hányan, mekkora renderfarmmal, milyen szoftverrel csináltátok). Ez világszínvonal, illetve a világszínvonal csúcsa. Egyszerűen jobb és szellemesebb - most technikai még csak technikai megoldásokról beszélek -, mint akármelyik amerikai rajzfilm. Ha a Pixar mögláttya, úgy ahogy van elviszi a stúdiót (vagy milyen formában dolgoztok).Néhol egy kicsit lassú - de ez az egyetlen negatívum; a jelenetek túlrészletezettek. De az ember ezeket sem unja, mert a redundancia is látványos.
A mese is szokatlan. Amerikában nem igen készítenek egészestés rajzfilmet mondanivalóval.
Ha most mutatták volna be, hosszabb és részletesebb kritikát írnék valahová, de ez fórum, egy év elteltével
Marhára szurkolok, hogy akkora világhírre tegyetek szert, annyi pénzetek legyen és olyan sikeretek legyen, amit megérdemeltek.
Bejelentkezve Offline
Válasz: 10 - 11
Ninive
2009. November 20, 6:43pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Time Online: 47 perc
Sziasztok!

Szeretnék gratulálni a filmhez! A sok animációs filmmel ellentétben ennek van mondanivalója. Döncit nagyon aranyosnak találom! A filmet anno moziban láttam először. Nem akartam hazamenni, szeretettem volna újra megnézni. Amin nagyon meglepődtem (és a moziban majdnem felsikítottam), az az volt,hogy Egon Amon Tobin-t hallgat!! A Nightlife az egyik kedvenc számom! Ezt nagyon eltaláltátok! Remélem lesz még több ilyen remek
alkotásotok! Minden jót kívánok Nektek!
Bejelentkezve Offline
Válasz: 11 - 11
1 Pages 1 Recommend Thread
Print Print Thread

kommuna.org forum (fejlesztés alatt)    Egon és Dönci    Film  ›  Tartalom és köszönet