Üdv. Először is szeretném megköszönni a készítőknek a filmet, és a hozzá járó összes tartalmat. Nagyon jó lett a film, és ez az egész letöltőrendszer is. Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés. szívesen látnék a jövőben is hasonlókat  Egy apró megjegyzés csupán: furának találom, hogy a DVD-n (ami ugyebár rosszabb minőség mint az 1080p Full HD) 5.1-s hang található, és ez valahogy a HD-ről lemaradt... Csodálom, hogy a HD film csak sztereo hangot kapott, bár gyanítom ez a wmv formátum hiányossága... Szó ami szó, nagyon örülnék neki ha nem kellene választani a szép kép és a jó hang között  Elég nehéz eset ez így, mert még csak azt sem mondhatom hogy a kettőből összevágom valahogy, hisz a HD film elején és végén reklámok vannak (ez jó is így) és ettől nagyon nehéz lenne egyeztetni a hangot, arról nem is beszélve, hogy ez az önök művének módosítása lenne, amit egyrészt fájó szívvel tesz bárki, másrészt ha jól tudom illegális... Ha csak a formátum a gond, ajánlani tudom a matroska container-t, erre a célra tökéletesen megfelel  Várom válaszukat, hogy lehetséges lenne-e megvalósítani a HD filmet 5.1 hanggal (és ha igen, mikorra várható), vagy ne is várjam  |