Téma nyomtatása
kommuna.org forum (fejlesztés alatt) / Hogyan használd a fórumot és a honlapot? / Nem nyitja meg a reklamot
Beküldte: : Voodo, 2008. Június 2, 7:55pm
Udv,
Nem vagyok reklam fuggo de meg ezt a 15mpt sem nyitja meg hogy le tudjam toltnei a filmet (firefox alol vagyok explorerrel meg nem probaltam az majd most jon)
csak gondoltam szolok hogy bug
nem tud kapcsolatot letesiteni dl.kommuna.org al
Hajra
Beküldte: : Voodo, 2008. Június 2, 7:57pm; Válasz: 1
jah, explorer alatt sem jon be
Beküldte: : mathgery, 2008. Június 2, 7:58pm; Válasz: 2
Szia!
Mi is észleltük a hibát! A rengeteg egyidejűleg elindított letöltés miatt van! Dolgozunk rajta!!! 8)
Beküldte: : RdsG, 2008. Június 11, 12:50pm; Válasz: 3
Azt szeretném megtudni, hogy előreláthatólag mikor lesznek újra elérhetők a letöltések?
üdv.: RdsG
Beküldte: : kspapa, 2008. Június 24, 9:51pm; Válasz: 4
Sziasztok !
Mozilla Firefox 2.0.014 nagyon szépen tölt lefelé.
Akit illet:Ötéves Evelin unokám nevében is,köszönöm szépen a filmet 4
Üdvözlettel :>)kspapa
Beküldte: : kder75, 2008. Július 11, 9:51pm; Válasz: 5
hihetetlen! reggel óta kb 50x próbálkoztam , semmi... még a reklámot sem adja be! ha valamit csinálok próbálom úgy csinálni hogy az működjön is ! tele raktam a reklámotokkal egy csomó mail-emet de gondolom a barátaim nem benneteket emlegetnek, hanem engem!
köszönöm
Beküldte: : akosgergely, 2008. Július 14, 8:57am; Válasz: 6
hihetetlen! reggel óta kb 50x próbálkoztam , semmi... még a reklámot sem adja be! ha valamit csinálok próbálom úgy csinálni hogy az működjön is ! tele raktam a reklámotokkal egy csomó mail-emet de gondolom a barátaim nem benneteket emlegetnek, hanem engem!
köszönöm
Ellenorizd, hogy 9- es flashed van e.
Beküldte: : kder75, 2008. Július 14, 4:43pm; Válasz: 7
Beküldte: : kder75, 2008. Július 14, 7:20pm; Válasz: 8
felugrik egy ablak a tetején a köv szöveg: a támogatói reklám után indul a szabad letöltés. az ablak többi része szürke és nem csinál utána semmit! eddik kb 600x próbáltam ki...
Beküldte: : akosgergely, 2008. Július 17, 11:35am; Válasz: 9
felugrik egy ablak a tetején a köv szöveg: a támogatói reklám után indul a szabad letöltés. az ablak többi része szürke és nem csinál utána semmit! eddik kb 600x próbáltam ki...
browser ?
browser verzio ?
Beküldte: : leslie, 2008. Július 22, 10:47am; Válasz: 10
Probléma ugyanaz. Firefox 3.0.1, Adblocker kikapcsolva, popup engedélyezve.
Beküldte: : jlaci, 2010. Március 2, 5:45pm; Válasz: 11
se explorer, se mozilla alatt nem tölti be a reklámot, ergo nem működik a letöltés sem. jó lenne vmit tenni, vagy mondjatok tippet, hogy mivel lehet még próbálkozni!
Nyomtatási oldal generálva: 2012. Február 5, 12:34am